Stage Customer Succes bij een Tech startup met grote maatschappelijke impact

Job description

Wij zijn op zoek naar een Customer Succes stagiair! Wil jij werken met vooruitstrevende technologie en helpen voedselverspilling te voorkomen? Ben jij de persoon die alle communicatie naar onze klanten vlekkeloos laat verlopen en zorgt voor een soepele onboarding? Dan komen we graag met jou in contact!

Over Zero Foodwaste:
Zero foodwaste is een start-up met als missie verduurzaming van het wereldvoedselsysteem. Dit doen wij met vooruitstrevende technologie. Een van de grootste uitdagingen is voedselverspilling. Wereldwijd gaat ongeveer een derde van het geproduceerde voedsel verloren. Alleen al in Nederland, binnen de horeca, is dit 150 miljoen kilo per jaar!


Wij helpen horecagelegenheden hun voedselverspilling minimaal te halveren. Dit doen wij door het plaatsen van een slimme AI camera met beeldherkenning algoritme, gekoppeld aan een dieptesensor en weegschaal. Hiermee samen brengen we volledig automatisch al het voedselafval in kaart en rapporteren dit terug in een actiegericht online dashboard. Met deze inzichten kan de chef of inkoper gericht acties ondernemen met als resultaat; het terugdringen van voedselafval! En het mes snijdt natuurlijk aan 2 kanten; minder voedselafval betekent ook minder inkoopkosten.


Als stagiair ga je je bezig houden met de volgende taken:

- Je bent de spil tussen de verschillende locaties van de klant, onze IT afdeling en onze data & insights afdeling;

- Je helpt en begeleid nieuwe klanten in hun onboarding proces;

- Je zorgt dat vragen of klachten met betrekking tot de werking van onze installatie en het gebruik van de Zero insights portal direct worden opgelost of worden doorgezet naar de juiste persoon binnen Zero foodwaste.

- Kortom; zorgen dat onze huidige klanten het aan niks ontbreekt en blij zijn!

Requirements

Wie zoeken we:

- Een bachelor of masterstudent;

- Je bent dienstverlenend, maar ook stevig genoeg om een discussie niet uit de weg te gaan

- Je hebt een enorme drive om telkens een stapje extra te doen voor de klant. Dit straal je ook uit binnen onze eigen afdeling!

- Enige ervaring in een functie met klantcontact is een pré!

- Daarnaast ben je flexibel, sociaal en communicatief zeer vaardig. Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en bent creatief;
- Tevens ben je woonachtig in een straal van 20 kilometer rondom Utrecht;
- Maar bovenal heb je iets met duurzaamheid, je wil de handen uit de mouwen steken en vindt het vet om bij een start-up te komen werken!


Wat bieden wij jou:

· Een jonge en creatieve startup werkomgeving die jou stimuleert en in jouw ontwikkeling investeert;

· Je stapt in bij een groeiend bedrijf en daarbinnen heb jij alle mogelijkheden om mee te groeien;

· Een divers takenpakket met veel vrijheid om het echt op jouw manier te doen;

· Een hecht team met slimme en enthousiaste collega’s die graag hun vakkennis met je delenDe startdatum is in overleg en de looptijd mag variëren van minimaal 3 tot 6 maanden. Het aantal dagen is vanaf 3 dagen per week. Verder zal er een stagevergoeding worden gegeven, krijg je lunch van ons en zul je uiteraard worden meegenomen in al onze teamuitjes!


Geïnteresseerd geworden of heb je nog vragen? Reageer dan direct!