Stage Marketing / Communicatie bij een Tech startup met grote maatschappelijke impact

Job description

Wij zijn op zoek naar een stagiair! Ben jij een student marketing of communicate? Werk jij graag aan een oplossing met grote maatschappelijke impact? Dan is deze vacature voor jou!

Over Zero Foodwaste:
Zero foodwaste is een start-up met als missie verduurzaming van het wereldvoedselsysteem. Dit doen wij met vooruitstrevende technologie. Een van de grootste uitdagingen is voedselverspilling. Wereldwijd gaat ongeveer een derde van het geproduceerde voedsel verloren. Alleen al in Nederland, binnen de horeca, is dit 150 miljoen kilo per jaar!


Wij helpen horecagelegenheden hun voedselverspilling minimaal te halveren. Dit doen wij door het plaatsen van een slimme AI camera met beeldherkenning algoritme, gekoppeld aan een dieptesensor en weegschaal. Hiermee samen brengen we volledig automatisch al het voedselafval in kaart en rapporteren dit terug in een actiegericht online dashboard. Met deze inzichten kan de chef of inkoper gericht acties ondernemen met als resultaat; het terugdringen van voedselafval! En het mes snijdt natuurlijk aan 2 kanten; minder voedselafval betekent ook minder inkoopkosten.


Als stagiair ga je je bezig houden met de volgende taken:
- Je bent verantwoordelijk voor onze online en social aanwezigheid;

- Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en maken van onze nieuwsbrief, helpt bij het maken van presentaties en het opzetten en bijhouden van onze nieuwe website;

- Je helpt meedenken over onze communicatiestrategie;

- Je zorgt voor interne en externe aansluiting met het sociale domein;

- Je denkt na over, en helpt mee met onze groei!

Requirements

Wij zoeken een kandidaat die:
- Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
- Het leuk vindt om zelfstandig aan de slag te gaan en te werken in een echte tech startup met een grote maatschappelijke impact;
- Enige ervaring in een functie als marketing medewerker is een pré, maar geen must;
- Daarnaast ben je flexibel, sociaal en communicatief zeer vaardig. Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en bent creatief;
- Tevens ben je woonachtig in een straal van 20 kilometer rondom Utrecht; 
- Maar bovenal heb je iets met duurzaamheid, je wil de handen uit de mouwen steken en vindt het vet om bij een start-up te komen werken!


Wat bieden wij jou:

· Een jonge en creatieve startup werkomgeving die jou stimuleert en in jouw ontwikkeling investeert;

· Je stapt in bij een groeiend bedrijf en daarbinnen heb jij alle mogelijkheden om mee te groeien;

· Een divers takenpakket met veel vrijheid om het echt op jouw manier te doen;

· Een hecht team met slimme en enthousiaste collega’s die graag hun vakkennis met je delen


De startdatum is in overleg en de looptijd mag variëren van minimaal 3 tot 6 maanden. Het aantal dagen is vanaf 3 dagen per week. Verder zal er een stagevergoeding worden gegeven, krijg je lunch van ons en zul je uiteraard worden meegenomen in al onze teamuitjes!


Geïnteresseerd geworden of heb je nog vragen? Reageer dan direct!