Stagiair Marketing & Communicatie

Job description

Wij zijn op zoek naar een stagiair! Ben jij een student marketing of communicate? Werk jij graag aan een oplossing met grote maatschappelijke impact? Dan is deze vacature voor jou!

Over Zero Foodwaste:
Zero foodwaste is een start-up met als missie verduurzaming van het wereldvoedselsysteem. Dit doen wij met vooruitstrevende technologie. Een van de grootste uitdagingen in de keten is voedselverspilling. Wereldwijd gaat ongeveer een derde van het geproduceerde voedsel verloren. Alleen al in Nederland, binnen de horeca, is dit 150 miljoen kilo per jaar!

Onze oplossing geeft horecaondernemers volledig inzicht in wat er aan voedsel wordt weggegooid. En helpt hen met dit inzicht om hun voedselverspilling te halveren. Dit doen wij met behulp van kunstmatige intelligentie. Een slimme camera, gekoppeld aan een weegschaal registreert volledig automatisch tot op ingredient niveau wat er wordt weggegooid.

Requirements

Wij zoeken een kandidaat die:
- Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
- Het leuk vindt om zelfstandig aan de slag te gaan en te werken in een echte tech start-up;
- Enige ervaring in een functie als marketing medewerker is een pré, maar geen must;
- Daarnaast ben je flexibel, sociaal en communicatief zeer vaardig. Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en bent creatief;
- Tevens ben je woonachtig in een straal van 20 kilometer rondom Utrecht. 
- Maar bovenal heb je iets met duurzaamheid, je wil de handen uit de mouwen steken en vindt het vet om bij een start-up te komen werken!

 

Als stagiair kun je je gaan bezig houden met (een van de) volgende taken:
- Je bent verantwoordelijk voor onze online en social aanwezigheid;

- Je helpt meedenken over onze communicatie strategie op verschillende vlakken; van huisstijl tot klantcommunicatie en externe communicatie. 
- Je helpt bij het maken van presentaties en het opzetten van onze nieuwe website

- Je denkt na over, en helpt mee met onze groei!


De startdatum is in overleg, maar het liefste in september, en de looptijd mag variëren van minimaal 4 tot 6 maanden. Verder zal er een stagevergoeding worden gegeven en zul je uiteraard worden meegenomen in al onze teamuitjes!

Geïnteresseerd geworden? Solliciteer dan direct!